#bohemianrhapsodymovie

— I doubt you could arrest someone for being adorable 🥺 And yes, that’s a Freddie blow up doll lol. Follower Count: 425! 🖤 Thank you! . . . . (Update: I’m now obsessed with Alice Cooper) » 𝐭𝐚𝐠𝐬: #brian #bri #may #brianmay #brianharoldmay #drbrianmay #queen #guitarist #band #guitar #redspecial #singer #brianmayqueen #queenband #band #curls #hazeleyes #bohemianrhapsody #bohemianrhapsodymovie #gwilymlee #loveyoudrmay #smile #smileband


0💬Normal

guess what? i love her


1💬Normal

I don’t think I’ve seen anyone edit Cardboard Ben yet. Yes, I am aware this is a pretty shitty edit, I think my edits have been flopping a lot lately :/ —————————————— @carminatefalcao @rami.queen1970 @jaiden.rene.13 @tiny.ducky @lucy_boynton_goddess @queenfansonly @gwilym_loverboy @1971_forever.queen_ @queenpravida @phoebesetchfield @tenement_rogah @queenxeditsss.s @roggieonfiree @boschetti.anna.14.11 @queen.on.crack @sassydeakky @the.rogertaylor @queen_innuendo_ @heavencxnwait @miss.lucy.boynton @39_visions_ofqueen @good.old.fashioned.lover.girl @kurdtpissing @queensrog @longliverocknroll ————————————— #queen #queenband #freddiemercury #rogertaylor #brianmay #johndeacon #deaky #deacy #bohemianrhapsody #bohemianrhapsodymovie #bohemianrhapsodycast #borhap #borhapcast #gwilymlee #joemazzello #ramimalek #maryaustin #lucyboynton #benhardy #cardboardben #cardboardbenhardy #moodboard #fanpage #fangirl #fanboy


3💬Normal

Judul : Bohemian Rhapsody Tahun : 2018 Genre: Drama Biografi Musical Cast: Rami Malek, Ben Hardy, and Lucy Boynton . . Jujur aja, gw nonton film ini karena film ini masuk nominasi Oscar, meskipun kayaknya ga menarik, tapi akhirnya gw terpaksa nonton, mudah-mudahan seru ya. Beberapa saat setelah gw nonton, ohh..God, ga salah emang kalo Oscar udah nentuin film besutannya. Filmnya keren parah wooy. Film ini merupakan kisah nyata dari band legendaris The Queen. Meskipun alurnya cenderung lambat, tapi gw sangat menikmati setiap langkah ceritanya. Kuy langsung direview aja . . Menceritakan tentang awal terbentuknya Band legendaris The Queen beserta sejarah hidupnya. Freddie yang merupakan vokalis di band tersebut menjadi ikon unik yang ga bisa terbantahkan. Sosok Freddie yang keras kepala, idealis, dan smart menjadikan band The Queen melambung tinggi di belahan dunia. Tapi tentunya, hal tersebut tidak terlepas dari semua anggota bandnya yang bekerja keras. . . Film ini berisi tentang persahabatan dengan konflik yang berbeda+beda. Bahkan, band ini juga sempat jatuh bangun, termasuk konflik Freddie yang berencana untuk bersolo karir. Namun, di balik itu semua, masih ada satu konflik yang paling besar, sekaligus membunuh jati diri Freddie serta menjadi racun bagi kepopuleran The Queen. Konflik apakah itu?saksikan filmnya.. . . Guys, difilm ini loe bakalan disuguhi efek dark khas anak band zaman dulu. Loe akan terkagum-kagum sama sikapnya Freddie yang idealis dan angkuh. Kadang loe juga bakalan dibikin kesel Ama sikap Freddie yang sejatinya dapat menjelekan nama baik The Queen. Ngeliat Freddie, gw jadi inget vokalis band Indonesia, Tria the cangcuter kwkw. Pokoknya Rami sukses banget Meranin tokoh Freddie, mirip banget soalnya. Dan perlu loe ketahui, ada 1 adegan yang di dalamnya ada adegan konser dengan durasi yang lamaaa banget. Harusnya sih gw ngerasa boring nontonnya, tapi sialnya, gw ga ada bosen-bosennya, sumpah, ga tahu kenapa, adegan konser terlama difilm tersebut bener-bener membuat gw candu. Pokoknya wajib ditonton deh. Keren soalnya. . . #bohemianrhapsody #bocoranfilm #bohemianrhapsodymovie #filmphotography #moviemaker #bohemianbraids #bohemianstyle #thequeen


3💬Normal

昨年夏に描いて放置していた フレディです。 #ホクサイン で加筆修正しました。 #鉛筆画 #スクリーントーン #freddiemercury #フレディマーキュリー #フレディーマーキュリー #queen #クイーン #freddiemercurydrawing #bohemianrhapsody #bohemianrhapsodymovie #freddiemercuryart #freddiemercuryfan #queenfanart #queenart #queenfandom #ボヘミアンラプソディ #freddiemercuryartwork #freddiemercuryfanart #freddiemercuryqueen #farrokhbulsara #borhap #queenband #brianmay#rogertaylor #Johndeacon #mrmercury


51💬Normal

Released today back in 1986.. Kind of Magic is the twelfth studio album by the British rock band Queen, released on 2 June 1986 by EMI Records in the UK and by Capitol Records in the US. It was their first studio album to be recorded digitally, and is based on the soundtrack to the film Highlander, the first in a series directed by Russell Mulcahy. A Kind of Magic was Queen's first album to be released since they had received acclaim for their performance at the 1985 Live Aid concert. It was an immediate hit in the UK, going straight to number one and selling 100,000 copies in its first week. It remained in the UK charts for 63 weeks, selling about six million copies worldwide (600,000 in the UK alone). The album spawned four hit singles: the album's title track "A Kind of Magic", "One Vision", "Friends Will Be Friends", and "Who Wants to Live Forever", which features an orchestra conducted by Michael Kamen, while the last track, "Princes of the Universe", is the theme song to Highlander. #queen #queenband #queenrock #queenfan #queenfans #bohemianrhapsody #bohemianrhapsodymovie #freddiemercury #brianmay #album #albumcover #80s #music #artist #musician #rock #rocknroll #classicrock #pop #albumoftheday #vinyl #vinyloftheday #highlander #soundtrack #movie #uk #1986 #brittish #brittishrock #brittishmusic


0💬Normal

💕 first day of work at office for almost 3 months. it will be done smoothly and gradually. and it may be ready my head this morning upon waking 😂 have a nice day all 💕🤘😘✌◼


4💬Normal

Sometimes you just have to know when to go...💔🖤💔because you have to look after yourself🖤 . I was tagged by @heartofquill to write for their challenge ‘oscar prompts’. I chose the AMAZING film (very #oscarworthy) #bohemianrhapsody because I love Queen! I was given the line, “There’s only room in this band for one hysterical queen”. This line spoken by @freddiemercury in the @bohemianrhapsodymovie was delivered impeccably by one of my fave actors @ramimalek 🎶🎵 I chose to integrate the line into a #tripleelfchen. . @bymepoetryaus @elfchen.anonymous @subtlepoetz @poets.anonymous_ @weloveglobalpoets #heartofquill #oscars #oscarline #filmquote #filmquotes #heartofquillprompt #poetsofinstagram #bohemianrhapsodymovie #writingchallenge #bohemianrhapsodyedit #bohemianrhapsodyfilm #bohemianrhapsodymeme #bohemianrhapsodyedits #writingisfun #poetrylovers #elfchenpoem #queentheband #ilovequeen #elfchenchallenge #elfchenpoetry #tripleelfchen #queen #hadenough #dontputupwithit #mentalhealthawareness #putyourselffirst #oscartuesdayprompt #lindalokhee


12💬Normal

Next Page