#kuchingvendorboutique

2weeks progress if im not mistaken! 14days. . Look the the growth of baby hair! . Still wondering why the name is “hair and skin vitamin” ? You need to try it so u can see it works wonder on your skin first or hair first? Or simply just both!!!! . Tq sugardollbynn_sarawak for guiding this customer! . Of course you guys pn boleh. Fast action fast result. 🔥 #sugardolltestimony #sugardolltestimoni . . Love, Amanda ♥️ 📲 016 737 6099 _____________________________________________________________ #ladymarinahsquad #sugardollkuching #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollbintulu #sugardollmiri #sugardolllimbang #sugardollselangor #sugardollshahalam #sugardollkl #sugardollsabah #rambutrosak #hairandskinvitamins #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #haircare #haircareproducts #shampooandconditioner #kuchingonlineshop #kuchingvendorboutique #kamekjual


0💬Normal

U never know when the miracles happen. But u do know, if you start sugardoll it will work miraculously on your hair. . . Seeing is believing gais! Tq for sharing dear customer of mahqota.sg It is never too late to try, but it will be a regret not to try ♥️ . . Love, Amanda ♥️ 📲 016 737 6099 _____________________________________________________________ #ladymarinahsquad #sugardollkuching #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollbintulu #sugardollmiri #sugardolllimbang #sugardollselangor #sugardollshahalam #sugardollkl #sugardollsabah #rambutrosak #hairandskinvitamins #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #haircare #haircareproducts #shampooandconditioner #kuchingonlineshop #kuchingvendorboutique #kamekjual


0💬Normal

Repost @emmashazleen Golden hour ☀️ Even in this horrid heat my hair doesn’t turn frizzy, that’s because I use my fave hair serum by sugardollbynn 🥰 . . Love, Amanda ♥️ 📲 016 737 6099 _____________________________________________________________ #ladymarinahsquad #sugardollkuching #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollbintulu #sugardollmiri #sugardolllimbang #sugardollselangor #sugardollshahalam #sugardollkl #sugardollsabah #rambutrosak #hairandskinvitamins #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #haircare #haircareproducts #shampooandconditioner #kuchingonlineshop #kuchingvendorboutique


0💬Normal

FULL SET OF SUGARDOLLBYNN ♥️ . Korang pakai full set mmg onzz la rambut korang. Super wangi, less hairfall, less dandruff and all problem rambut korang settle 👍🏻 . Dapat 5 items RM330? Memang jimat, plus tahan lama lagi. . Kesan? Seawal 2 minggu dah boleh nampak perubahan atau seawal botol pertama depending on individual. Berbaloi baloi gila dan Amanda akan guide korang kasi lagi cun berkepok rambut, bukan tabur janji manis tau tapi Amanda yakin Sugardoll boleh selesaikan segala masalah rambut korang. Yang penting is consistent, disiplin dan SABAR. Good things are worth to wait.😍 . Love, Amanda ♥️ 📲 016 737 6099 _____________________________________________________________ #ladymarinahsquad #sugardollkuching #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollbintulu #sugardollmiri #sugardolllimbang #sugardollselangor #sugardollshahalam #sugardollkl #sugardollsabah #rambutrosak #hairandskinvitamins #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #haircare #haircareproducts #shampooandconditioner #kuchingonlineshop #kuchingvendorboutique


0💬Normal

Pencuci wajah gingko mampu merawat kulit wajah yang bermasalah seperti jerawat dan parut. Bahan yang digunakan ialah olive oil dan tea tree oil. RM25 sebotol Whatsapp 0195104008 #skincareroutine #kamekjual #codkuching #metrocitymatang #vendorswanted #kuchingvendorboutique


0💬Normal

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE: ✅ Menutup cela yang ada di wajah. ✅ 3 in 1 (foundation + powder + Concealer). ✅ SPF50+++ ✅ 2 tona warna available ( Light & Medium). ✅ Menampakkan kulit wajah lebih berseri. ✅ Mesra wuduk. ✅ Mudah dicuci dan ditanggalkan. ✅ Kulit wajah tidak bercapuk. Dapatkan sekarang. Whatsapp 0195104008 #nurraysa #kamekjual #codkuching #metrocitymatang #vendorswanted #kuchingvendorboutique


0💬Normal

NOIR TREATMENT CLEANSER Mousse Purifying Cleanser: Pencuci muka yang dapat merawat kulit dari jangkitan kuman seperti jerawat dan breakout serta memberi kesegaran dan sel kulit baru dengan manfaat yang tinggi dalam mencegah keradangan kulit. Malachite Crystal: Pencuci muka yang diformulasikan 90% mineral kristal malachite yang tinggi mempunyai fungsi hebat dalam menyahkan kotoran dan minyak berlebihan daripada kulit. Ianya membantu membersih secara lembut dan menyegarkan kulit wajah agar lebih sihat dan berseri. Antara Kelebihannya: 1. Mengawal kulit berminyak 2. Mengatasi masalah jerawat 3. Mengatasi masalah biji kolestrol 4. Mengatasi masalah bintik putih diwajah 5. Mengatasi masalah Whitehead/Blackhead 6. Mengatasi masalah kulit kusam 7. Mengatasi masalah kedutan 8. Mengatasi masalah kulit melengkuk Dapatkan Treatment Cleanser Noir Sekarang. Whatsapp 0195104008 #noir #kamekjual #codkuching #metrocitymatang #vendorswanted #kuchingvendorboutique


0💬Normal

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP: . ✅ Melembapkan kulit wajah. ✅ Membantu membuang sel-sel kulit mati. ✅ Memperbaiki struktur kulit dari dalam. ✅ Membantu kulit wajah agar kelihatan lebih segar. ✅ Merawat kulit kusam. ✅ Mencerahkan kulit wajah. . Dapatkan sekarang Collagen Soap. . Whatsapp 0195104008 . #nurraysa #collagensoap #metrocitymatang #vendorswanted #kuchingvendorboutique


0💬Normal

Like many other fruits, strawberries make their claim in history as a luxury item enjoyed only by royalty. But not anymore, Kcolly Advance contains strawberries! Strawberries are an excellent source of vitamins C and K as well as providing a good dose of fibre, folic acid, manganese and potassium. They also contain significant amounts of phytonutrients and flavanoids which makes strawberries bright red. They have been used throughout history in a medicinal context to help with digestive ailments, teeth whitening and skin irritations. Their fibre and fructose content may help regulate blood sugar levels by slowing digestion and the fibre is thought to have a satiating effect. Grab your Kcolly Advance. Place your order now 🍷 RM79 ONLY for 40 sachets! (+free gift) https://kcollyadvancekch.blogspot.com COD Available for Kuching & Kota Samarahan area #kcolly #kcollyadvance #kcollyadvanceofficial #kcollysarawak #kcollykuching #kcollyhq #kcollykoreancollagen #kcollymalaysia #kcollylover #kcollymalaysia #kcollytestimoni #syjualonline #kskincare #sayajualmurah #sayajual #produkkecantikan #beautyproducts #beautyproductsmalaysia #produkmalaysia #sayanakkurus #sayanakcantik #sayanaksihat #kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kuchingvendorboutique #kuchingsarawak #unimas #unimasgemilang #uitmkotasamarahan #uitm #uitmdihatiku


0💬Normal

Another major skin benefit vitamin C is known for is its ability to help brighten the overall appearance of the complexion, even out skin tone and reduce the appearance of hyperpigmentation. Kcolly Advance is now in Kuching, Sarawak. Place your order now 🍷 RM79 ONLY for 40 sachets! (+free gift) https://kcollyadvancekch.blogspot.com COD Available for Kuching & Kota Samarahan area #kcolly #kcollyadvance #kcollyadvanceofficial #kcollysarawak #kcollykuching #kcollyhq #kcollykoreancollagen #kcollymalaysia #kcollylover #kcollymalaysia #kcollytestimoni #syjualonline #kskincare #sayajualmurah #sayajual #produkkecantikan #beautyproducts #beautyproductsmalaysia #produkmalaysia #sayanakkurus #sayanakcantik #sayanaksihat #kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kuchingvendorboutique #kuchingsarawak #unimas #unimasgemilang #uitmkotasamarahan #uitm #uitmdihatiku


0💬Normal

. Bila org tanyeee. Kenapa kene beli product sugardoll? . First and foremost, ketahui la. Rambut merupakan passion our lovely founder. Beliau dont sell it because of money . . She really love hair. Like hair obsession. . So for the past YEARSS, she hv been trying, so many different hair producsts . Until she can assure, her products are all with top notch quality. . Contoh hair serum ni. . Org lain dok sibuk buat argan oil sajo.itu oil la apo la. Tp kakak Sugardoll pnye tahap tamak, why dont we put all oils into 1bottle? . Gila kan? Smpi her RND team, almost give up. Kakak Sugardoll buat serum ni 1tahun tau. . Xtau bape ratus kali reject. Yup. Bole tnye agent2 . . Syukurla at last, the final product, the texture, the smell, the function semua AMAZING GILA!! . Main function? . 🍀to treat your Frizzy Hair 🍀to treat your dry hair. 🍀INSTANT EFFECT 🍀works as hair PERFUME 🍀lgsg TAK OILY 🍀suitable for coloured hair! . Sapa dh pakai...hi 🖐️sikit!!!!... . . Love, Amanda ♥️ 📲 016 737 6099 _____________________________________________________________ #ladymarinahsquad #sugardollkuching #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollbintulu #sugardollmiri #sugardolllimbang #sugardollselangor #sugardollshahalam #sugardollkl #sugardollsabah #rambutrosak #hairandskinvitamins #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #haircare #haircareproducts #shampooandconditioner #kuchingonlineshop #kuchingvendorboutique #kamekjual


0💬Normal

Kenapa Set Shampoo sugardollbynn special? Sebab nya dia mmg specially formulated utk deep cleanse and detoxify your scalp. . Knp kena detoks kulit kepala? Betulke scalp n hair follicles pun blh tersumbat?😯 . Betul.."..hair products that you use on a daily basis can cause clogged pores, product build up and dead skin that accumulate in your scalp can cause your hair to look dull, greasy as well as result in slower hair growth...."😨😨😨 . Klu fikir balik mmg logik...sebab kulit kepala dan folikel rambut (struktur kulit yg mjadi tmpt rambut akan tumbuh) yg bersih sgt penting utk maintain pertumbuhan rambut yg sihat.... . Bila cuci rambut guna Luxxe Hair Shampoo Sugardollbynn, kita akan rasa sgt2 bersih (+ bau yg sgt MEWAH 😍) sebab kandungan Bamboo Charcoal Extract yg berfungsi utk deep cleanse dan DETOKS SEGALA KEKOTORAN atas kulit kepala. Tu belum lagi plus ekstrak ginseng la, anagain la, asid sitrik la....mcm2 lgi kebaikan dlm shampoo ni. . So bila kita detoks kulit kepala..secara x langsung kita bantu jadikan akar rambut kembali sihat, kuat & dan memberi ruang utk rambut tumbuh dgn jayanya.....😆😃 . Lepas tu, rapikan serta jinakkan rambut2 degil tu dengan Luxxe Hair Conditioner. Dengan adanya ekstrak Camellia Oil, ia akan membantu rambut utk kekal lembut, bersinar dan mudah untuk diuruskan.... . Harga? 1 set RM80 exclude cod/ postage.Korg akan dpt feeling sgt puas hati dan taknk curang dh dgn shampoo lain....😉😛😊😀 . . Love, Amanda ♥️ 📲 016 737 6099 _____________________________________________________________ #ladymarinahsquad #sugardollkuching #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollbintulu #sugardollmiri #sugardolllimbang #sugardollselangor #sugardollshahalam #sugardollkl #sugardollsabah #rambutrosak #hairandskinvitamins #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #haircare #haircareproducts #shampooandconditioner #kuchingonlineshop #kuchingvendorboutique #kamekjual


0💬Normal

Set Basic ni comes in a set of - 30ml Intensive Hair Tonic DAN 60 chewable Hair & Skin Vitamins . Korang rasa kenapa mesti beli sekali, tak boleh beli asing2? BECAUSE IT COMPLEMENT EACH OTHER. Vit akan bantu dari dalaman dan dalam masa yg sama tonic akan trear dari luaran iaiti dari scalp kita. Pernah tak korang dh cuba mcm2 jenis tonic la, tapi tetap jugak x berjaya selesaikan masalah korang tu. Sebab takde support dri dalaman gais. . And YES, sugardoll 1st ever yg keluarkan Hair & Skin Vitamins bersama2 Intensive Hair Tonic kat Msia ni. . The Vitamin contains : -Fibersol N -Grape and seed extract -Almond Extract -Olive Extract -L Cysteine (it will generate our own natural gluta) . -Biotin -Omega 3 -Vitamin B2, B6, B12 -Folic Acid -Vitamin A and E . Function? In order for us to get a healthy hair, badan kita memerlukan nutrient yg secukup nya utk menggalakkan pertumbuhan rambut. . Sementara badan kita memproses kandungan tambahan untuk pertumbuhan rambut, ingredient lengkap yang lain akan memberi kesan pantas kepada kulit dan seluruh tubuh badan. . Dengan sugardoll bukan shj akan sihat tubuh bdn, tapi juga akan memiliki kulit & kuku pun cantek dan rambut SIHAT yg di idamkan selama ini. . TONIC tu die SUPPORT secara LUARAN. Dari kulit kepala utk mengatasi masalah keguguran rambut dan kulit kepada gatal. Dengan adanya ekstrak ginseng, anagain, D-Panthenol dan vitamin, ia akan menguatkan akar rambut dan membesarkan saluran darah untuk merangsang proses pertumbuhan rambut baharu. . THAT IS WHY IT COMES IN A SET. HARGA RM180 TERMASUK COD CHARGE/POSTAGE. . . Love, Amanda ♥️ 📲 016 737 6099 _____________________________________________________________ #ladymarinahsquad #sugardollkuching #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollbintulu #sugardollmiri #sugardolllimbang #sugardollselangor #sugardollshahalam #sugardollkl #sugardollsabah #rambutrosak #hairandskinvitamins #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #haircare #haircareproducts #shampooandconditioner #kuchingonlineshop #kuchingvendorboutique #kamekjual


0💬Normal

NOIR Skin Refining Essence. Antara kelebihannya: . ✅Menganjalkan kulit wajah. ✅Melembabkan kulit. ✅Mengecilkan liang pori. ✅Anti - penuaan. ✅Membaiki kulit wajah dari dalam. ✅Mengecutkan jerawat. ✅Memberi glowing pada wajah. . Jom dapatkan Noir Skin Refining Essence sekarang. Whatsapp 0195104008 #noir #kamekjual #codkuching #metrocitymatang #vendorswanted #kuchingvendorboutique


0💬Normal

Gel Mandian Daun Bidara mampu menyembuhkan kesakitan yang dihadapi setiap org. Antara kelebihannya: ✅Melindungi gangguan makhluk halus/sihir. ✅Melegakan sakit akibat saka @ santau. ✅Melegakan migraine/sakit kepala. ✅Tidur lebih lena. ✅Merawat gatal-gatal @ lenguh-lenguh badan. ✅Melegakan demam/batuk/lesu. ✅Meredakan anak-anak meragam. ✅Melegakan sengugut/haid lebih teratur. Jom dapatkan Gel Mandian Daun Bidara. Whatsapp 0195104008 #bidara #kamekjual #codkuching #metrocitymatang #vendorswanted #kuchingvendorboutique


0💬Normal

AMARAN‼️ JANGAN CUBA QUINNS KALAU ANDA DAH KURUS KERANA QUINNS HANYA UNTUK SESIAPA YANG INGINKAN BENTUK BADAN IDEAL SAHAJA 🔥 . Dari dulu sampai sekarang dah cuba macam-macam produk kurus tapi xpernah berjaya kurus. Rasa kecewa, give up, x tau nak diet macam mana dah. - CIK PUAN . Sokey saiyang, QUINNS kan ada. Testimoni dah beribu yang berjaya turun dengan QUINNS TANPA PERLU BERLAPAR & DIET NASI. Seronok kan?😍 . 🎁FREE SHAKER DGN SETIAP PEMBELIAN COMBO QUINNS. . . Lady Marinah 🕊 📲 011.1637.8281 📲 011.1637.8281 📲 011.1637.8281 Or Klik Link kat Bio @quinnv.sarawak . . #ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnclean #privateaffairpolish #quinnssarawak #quinnvsarawak #quinnskuchingsarawak #kuchingonlineshop #kamekjual #vendorkuching #quinnvkuching #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2020 #tipscantik #agentsarawak #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #kuchingsarawak #masalahperiod #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #meletops #kuchingvendorboutique


0💬Normal

AMARAN‼️ JANGAN CUBA QUINNS KALAU ANDA DAH KURUS KERANA QUINNS HANYA UNTUK SESIAPA YANG INGINKAN BENTUK BADAN IDEAL SAHAJA 🔥 . Dari dulu sampai sekarang dah cuba macam-macam produk kurus tapi xpernah berjaya kurus. Rasa kecewa, give up, x tau nak diet macam mana dah. - CIK PUAN . Sokey saiyang, QUINNS kan ada. Testimoni dah beribu yang berjaya turun dengan QUINNS TANPA PERLU BERLAPAR & DIET NASI. Seronok kan?😍 . 🎁FREE SHAKER DGN SETIAP PEMBELIAN COMBO QUINNS. . . Lady Marinah 🕊 📲 011.1637.8281 📲 011.1637.8281 📲 011.1637.8281 Or Klik Link kat Bio @quinnv.sarawak . . #ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnclean #privateaffairpolish #quinnssarawak #quinnvsarawak #quinnskuchingsarawak #kuchingonlineshop #kamekjual #vendorkuching #quinnvkuching #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2020 #tipscantik #agentsarawak #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #kuchingsarawak #masalahperiod #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #meletops #kuchingvendorboutique


0💬Normal

Next Page